Tips til tema bursdag

Jeg er veldig glad i å lage tema bursdag. Og siden jeg er så heldig å ha tre små krabater, får jeg jo muligheten til dette med jevne mellomtom. Da minstemann fylte 2 år var det ingen tvil om hva som skulle være tema -Petter Kanin er den store favoritten. Siden han var forholdsvis liten og av få ord på dette tidspunkt, var det naturlig for meg å velge noe jeg vet han liker. Ellers synes jeg det er viktig å la jubilanten få være med på planleggingen, når vi velger tema. Så blir det akkurat slik de ønsker, det er det viktigste –da føles det personlig.

Jeg prøver å hente ut farger som finnes i temaet, når jeg pynter. Og så bruker jeg ting/pynt som relaterer til temaet både i form av farger, former, figurer og spiselige ting,

Jeg er så heldig å fått samarbeide meg www.spesiellinor.no , som lager de flotteste accecsories til akkurat det temaet jeg måtte ønske. Og jeg får være med å påvirke, så det blir akkurat slik som jeg ønsker –hver gang. Det er fantastisk! Så er det litt klipp og lim jobb og kakebaking. Jeg finner mye inspirasjon både på instagram og pinterest.

Her er noen av de tema bursdagene jeg har laget. Håper dere finner litt inspirasjon. Tagg meg gjerne med #ingerliselille om dere prøver dere på noen av temaene. Det hadde jeg blitt veldig glad for :) Lykke til!

Trykk på bildene får å få de i stort format.

ROSA RUSS

BATMAN

IMG_3465 2.jpeg

MINIONS

DÅP

IMG_4515 2.jpeg

IRONMAN

BLÅTT TEMA

IMG_5132.jpeg

POKEMAN