Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg hjelper deg med å skape et personlig og gjennomført hjem eller rom. Jeg har god dialog med kundene og sammen utvikler vi spesielle, funksjonelle og kreative løsninger.

Ingen jobb er for stor, eller for liten, og jeg tar oppdrag over hele landet. Jeg gjennomfører alt fra planløsning og ombygging av private leiligheter, hytter og hus til konseptutvikling av kontorer, cafeer, butikker og restauranter.

Jeg som interiørdesigner vil fokusere på dine ønsker og behov, og vil gå i dybden med behovsanalyse for å skape et mest mulig personlig hjem eller tilpasset offentlig rom. Et enhetlig uttrykk er viktig,
samt harmoni og balanse i hjemmet/rommet.
 

 
Interiørdesign1.gif

Se flere av mine prosjekter

 

 


 

Hvordan går vi frem...

I en prosess starter vi alltid med fase 1. Du kan selv velge om du ønsker å avslutte etter den, eller evt. gå videre til fase 2 og/eller fase 3.

 
Fase1.jpg

Fase 1

Her drar jeg hjem på befaring, tar behovsanalyse og gir litt tips og gode råd. Utifra det jobber jeg frem et idéutkast bestående av moodboard, planskisser, belysningsplan og arbeidsbeskrivelse. 

Moodboard er et verktøy jeg bruker for å kommunisere og visualisere, så man vet at man forstår hverandre når det kommer til stil og atmosfære.

Fase 2.jpg

Fase 2

I fase 2 spesifiserer jeg idéutkastet, og hjelper til med å velge konkrete produkter, hvor funksjon og estetikk spiller en viktig rolle.

I denne fasen blir det laget en innkjøpsliste ut fra produktene vi velger. Om ønskelig kan jeg utføre innkjøpene.

Faaseene3.jpg

Fase 3

I fase 3 prosjektstyrer jeg din oppussing/ombygging. Jeg tar meg av alt av innkjøp, forhandler frem gode priser hos leverandører, bestiller håndverkere, leverer ferdigmonterte produkter og/eller en nøkkelferdig løsning.


 

La oss skape noe sammen! 

Har du noen spørsmål som gjelder interiørdesign, konsulent-tjenester, boligstyling eller promotering i sosiale medier kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe akkurat deg.