Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg som influencer kan markedsføre produkter/ brands gjennom mine sosiale medier. Jeg har brukt ca. tre år på å bygge opp min Instagram profil, hvor jeg i hovedsak deler bilder fra mitt eget hjem. Jeg oppdaterer daglig og inspirerer over 150 000 følgere. Bildene mine eksponeres godt over en million ganger i uken.

For meg er det viktig med gode og seriøse samarbeidspartnere. Jeg promoterer bare produkter/brands som jeg kan stå inne for og føler noe for. Kvalitet er viktig for meg, og jeg legger mye arbeid  i foto og styling.

Ved å markedsføre seg gjennom meg som influencer får jeg vist produktet i ulike situasjoner, og de vil få et mer personlig preg. Vi mennesker er visuelle og vi vet at bilder sender emosjonelle budskap. Instagram er billedbasert og derfor en god plattform for markedsføring. Det er viktig for deg som bedrift å være synlig der kundene og dine konkurrenter er.

Har du noen spørsmål rundt min instagram profil, eller kunne tenke deg et samarbeid, blir jeg glad for å høre fra deg. Ta gjerne kontakt her. 

 

 

@ingerliselille


 

Instagram samarbeid med Purus

Jeg er veldig stolt over mitt samarbeid med Purus, og har jobbet med de over en lengre periode. Jeg promoterer deres designsluk gjennom både mine egne sosiale medier og deres kanaler. I tillegg deltar jeg på messer, besøker baderomsbutikker/kjeder, styler og har fotoshoots for dem. Veldig kjekt å få være med å bygge opp et varemerke, og bevisstgjøre folk på sluk. Detaljene er veldig viktig for helhetsinntrykket.
Jeg gleder meg til fortsettelsen sammen med denne gjengen!

 
Vi i Purus Joti er stolte av samarbeidet med Inger-Lise. Hun er en positiv og energisk influencer og vi ser helt nytten av å ha knyttet et samarbeid med henne. Hun har det rette øye for detaljer som vi gjerne ønsker å formidle ut videre. Hun er entusiastisk i sine beskrivelser og vi gleder oss til reisen videre med Inger-Lise!
— Purus

 

Event i samarbeid med Kahlerdesign

Jeg ble leid inn til å style et bryllupsbord for Kähler i forbindelse med et event i flagship butikken deres i Hegdehaugsveien. Jeg fikk helt frie tøyler, og kunne tolke bordet akkurat som jeg selv ønsket, med produkter fra deres butikk.

Temaet ble: Rustikk, uhøytidelig og med et lite romatisk preg. Fargepaletten hadde
nøytrale farger som hvitt, natur, grønt og litt rosa.

 

 

Samarbeidspartnere

Noen av merkene jeg har vært så heldig å få samarbeide med:

 
 
 
 

 

La oss skape noe sammen!

Har du noen spørsmål som gjelder interiørdesign, konsulent-tjenester, boligstyling eller promotering i sosiale medier kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe akkurat deg.