Hva kan jeg gjøre for deg?

 

- Jeg styler og tar produktbilder for små og store firmaer som ønsker reklamemateriell til sitt produkt.
Se mer om dette under "Influencer" i menyen.

- Prosjektbasert styling til eventer o.l.

- Boligstyling av privathjem, om du ønsker å få et mer personlig og gjennomført hjem.

- Boligstyling for salg av leiligheter og hus.


eksempel på styling samarbeid med kâhler

 

Jeg ble leid inn til å style et bryllupsbord for Kähler i forbindelse med et event i flagship butikken deres i Hegdehaugsveien. Jeg fikk helt frie tøyler, og kunne tolke bordet akkurat som jeg selv ønsket, med produkter fra deres butikk.

Temaet ble: Rustikk, uhøytidelig og med et lite romatisk preg. Fargepaletten hadde
nøytrale farger som hvitt, natur, grønt og litt rosa.

 

 

Boligstyling

Skal du selge boligen din? Som boligstylist kan jeg style boligen din for å treffe et bredest mulig spekter av potensielle kjøpere. I dette tilfellet er ikke de personlige preferansene tatt stilling til. Her er det viktig å skape en atmosfære/stemning som appellerer til flest mulig. 

Jeg gjør ditt hjem eller prosjekt til et attraktivt salgsobjekt, og øker sjansen for at salget går raskere og blir mer lønnsomt. Jeg fremhever boligens beste sider og tilpasser stylinger til boligens kjøpegruppe.

Jeg har en brennende interesse for interiør og holder meg alltid oppdatert innen tendenser i tiden. Jeg reiser på messer og eventer både i inn –og utland for å hele tiden få med meg det siste.

Jeg kan også promotere for salgsannonsene i mine sosiale medier, i forbindelse med boligstyling for salg.

Jeg tilbyr tre ulike tjenester innen boligstyling; Veiledning, delstyling og fullstyling. Om ønskelig tilbyr også fotografering av prosjektet.

 

Veiledning

Ønsker du profesjonell rådgivning på hvordan din bolig kan fremstå som mest mulig salgbar kun med eksisterende interiør? Jeg besøker deg og sammen ser vi på alle rommene i huset. Under veiledningen kommer jeg med konkrete forslag til endringer, fargevalg, møblering og styling før foto og salg.

Delstyling

For deg som har fine møbler, men mangler siste finish. Delstyling inkluderer pyntegjenstander, tekstiler, belysning og eventuelt mindre møblement som gjør boligen mer innbydende for potensielle kjøpere. Dette er en fin løsning for deg som har et flott hjem, men trenger litt hjelp på veien for å komme i mål.

Fullstyling

Jeg planlegger og gjennomfører en komplett styling av boligen din med møbler, gardiner, tepper, bilder, lamper etc., slik at boligen fremstår så innbydende som mulig. Jeg skaper helhet og sammenheng i alle rom, og gir deg et smakfullt og samtidig nøytralt hjem som appellerer til den riktige kjøpegruppen.

 

 

Se flere av mine prosjekter


 

La oss skape noe sammen! 

Har du noen spørsmål som gjelder interiørdesign, konsulent-tjenester, boligstyling eller promotering i sosiale medier kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe akkurat deg.