Ny bildevegg

annonse/

I samarbeid med Desenio har jeg nå fornyet veggene på kjøkken og spisestue litt.

I den forbindelse er jeg så heldig å få dele en rabattkode med dere:
INGERLISE
gir deg -25% rabatt på alle produkter, forutenom rammer, handpicked og personal posters.
Tilbudet gjelder fra 30.juli - 1.august.

Nylig fikk vi opp spilevegger på kjøkkenet hjemme, og etter det kjente jeg at vi trengte litt fornying på veggene ellers også. For å skape en fin helthet ønsket jeg å ta igjen eik`e fargen på hylle og rammer, i kombinasjon med svart -for at det ikke skal bli for ensformig. Synes resultatet ble ganske så bra selv! Veldig fornøyd med illustrasjonene fra Desenio. Liker det enkle og minimalistiske uttrykket! Et par nye favoritter er de transparente rammene fra Moebe, hvor man kan bruke gummibåndet som oppheng for et nytt uttrykk, og litt variasjon. En annen favoritt og et godt alternativ til den klassiske rammen er de trendy plakathengerene -med magnet. De skaper et enda mer moderne uttrykk. Kombinasjonen av forskjellige rammer skaper spenning, bare man har en plan før man setter i gang.

Har du planer eller ønsker om å skape en bildevegg, anbefaler jeg deg å ta turen innom hjemmesiden til Desenio. Der kan du nemlig planlegge bildevegg, med rammer -både størrelse og farge. Og du kan sette sammen forskjellige motiv, og se hva som passer sammen. Et kjempe godt verktøy!

Tenkte å vise dere litt hvordan jeg har tenkt når jeg har gått frem. Brukte først verktøyet som jeg nevnte over her når jeg planla hvilke blder jeg skulle velge. Så jeg visste at bildene passet sammen, i form av farger og motiv. Det ble likevel litt endring i forhold til plassering når jeg fikk hjem bildene og rammene. Her ser dere et utklipp fra hjemmesiden da jeg først startet å jobbe med bildeveggen. Men det er ikke det endelige resultatet. Trykk på bildet for å komme direkte til siden.

Her kan dere se motivene jeg endte opp med å velge.

Borrelås oppheng og kryss-laser er to viktige hjelpemiddel når jeg skal lage bildevegg. Da vet jeg med sikkerhet at opphenget blir rett. Og om noe skulle måtte flyttes på er det veldig enkelt når man bruker desse opphengene. Da slipper man hull i veggen, og de lager ingen spor på maling eller tapet. Måleband er også greit å ha, så avstanden mellom bildene blir like. Jeg fortrekker det, men det er selvfølgelig en smakssak. Synes også det er fint å bruke linjer når man planlegger bildeveggen -da jeg er litt symmetrisk av meg.

Slik ble resultatet!

Og her kan dere se litt mer av spisestudelen og bildene i sin helhet i interiøret.

IMG_8862.jpg
IMG_8712.jpg
IMG_8865.jpg
IMG_8860.jpg

Og på kjøkkenet valgte jeg bilder med svart ramme, pga. at jeg her har en eikehylle her. LItt strå er med på å myke opp uttrykket litt. Og slik ble resultatet på kjøkkenet vårt:

IMG_8691.jpg
IMG_8687.jpg
IMG_8698.jpg
IMG_8701.jpg
FullSizeRender 682.jpg

Håper du kunne finne litt inpirasjon her.

I mitt forrige innlegg kan du lese enda mer om bildevegger, og litt tips til hvordan du kan tenke når du planlegger de.

Jeg synes dette er en enkel og rimelig måte å fornye hjemmet på. Enten om man bare bytter ut motivene med tiden, eller om man også ønsker nye rammer. Man kan hvertfall enkelt endre uttrykket, om man liker litt forandring. Noe jeg personlig er veldig glad i!

Med det ønsker jeg deg en fortsatt fin sommer!